Mustafa Sarp da yolcu!

Galatasaray taraftarı ile bir türlü yıldızı barışmayan Mustafa Sarp, Mersin İdman Yurdu ile transfer görüşmelerine başladı.

Bank Asya 1. Lig'de bu sezon göstermiş olduğu performansla Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi başaran Mersin İdman Yurdu, Galatasaray forması giyen Mustafa Sarp'ın peşine düştü.

Galatasaray'da özellikle bu sezon ortaya koyduğu vasat performansla sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çeken Mustafa Sarp'ın Fatih Terim'in teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Galatasaray ile olan sözleşmesi devame etmesine rağmen kulübün "Kendine takım bulabilirsin" talimatı verdiği Mustafa Sarp da bir süredir transfer görüşmelerini çeşitli takımlar ile sürdürüyordu. Başta Gençlerbirliği ve Samsunspor ile olmak üzere transfer görüşmelerini sürdüren Mustafa Sarp, en ciddi teklifi eski takımı Mersin İdman Yurdu'ndan aldı.

Mersin İdman Yurdu başkanı Ali Kahramanlı da Mustafa Sarp ile ilgili girişimlerinin olduğunu doğruladı. Galatasaray ile Mustafa Sarp'ın transferi konusunda pazarlık halinde olan Mersin İdman Yurdu'nun bu transfer harekatını önümüzdeki hafta sonuçlandırması bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları