Napoli Arena'ya gelebilir

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına yönelen Galatasaray, 14 Ağustos'ta oynanması planlanan Fiorentina maçının ertelenmesinden dolayı gündemine Napoli'yi aldı. Napoli, Arena'ya gelebilir. Terim konuştu...

Galatasaray'da Fatih Terim'in futbolculara verdiği bir haftalık iznin sona ermesine kısa bir süre kaldı. 5 Ağustos'ta Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yapacak olan Galatasaray'da hazırlık maçlarının programı da belli olmaya başladı.

Teknik direktör Fatih Terim, hazırlık maçları için A Milli Takım'ın oynayacağı maçların belirleyici olacağını belirtti.

Terim, "A Milli Takım'ın iki hazırlık kampı var. Bu durum bizi etkileyecek ve Milli Takım'ın çeşitli kategorilerine toplam 10-12 oyuncu göndereceğiz. A Milli Takım'ın kamp çalışmaları doğrultusunda biz de kamp programımızı ve hazırlık maçlarımızı organize ediyoruz" dedi.

Hazırlık maçları hakkında da bilgi veren Terim ''14 Ağustos'ta Fiorentina ile hazırlık maçı yapacaktık. Ama aksaklık nedeniyle başka tarihe ertelendi. Şimdi o tarihe bir maç almaya çalışıyoruz. 17 Ağustos'ta Olympiakos ile Atina'da, 24 Ağustos'ta Real Madrid ile İspanya'da oynayacağız. 28 Ağustos'ta bir maç yapmayı düşünüyorduk ama bayrama denk geldiği için sıcak bakmıyoruz. 14 Ağustos'ta Napoli ile Türk Telekom Arena'da ya da dışarda oynayabiliriz, ona karar vereceğiz. Milli takım maçları nedeniyle ağırlık vereceğimiz dönem 11-26 Ağustos tarihleri arası olacak.'' ifadeler kullandı.





Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları