Napoli çıkarması

Aysal'ın, “Melo'yu sildim” demesiyle birlikte alternatif isimlere yönelen Galatasaray, Gargano ve Gökhan İnler için İtalya seferine çıkıyor. Terim'in de onayıyla 2 yıldızdan biriyle anlaşma yoluna gidilecek.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, FANATİK'e yaptığı açıklamada, "Melo'yu sildim" demiş, ancak yine de bir açık kapı bırakarak Brezilyalı'nın kiralanabileceği ipucunu vermişti. Buna karşın teknik direktör Fatih Terim'le alternatif isimler üzerine görüştüklerini kaydeden Aysal'ın, kurmaylarına verdiği talimat ortaya çıktı.

Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki günlerde Melo’nun kiralanması işiyle birlikte Walter Gargano ve Gökhan İnler için de İtalya seferine çıkacak. Napoli’yle pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Gargano ve Gökhan'la da görüşerek Galatasaray’a olası transferleri hakkında ne düşündüklerini öğrenecek. Olumlu geri dönüş alınırsa, bonservis için ne kadar bütçe ayrılacağına karar verilecek.

Yabancıya 5, yerliye 10!

27 yaşındaki Gargano'nun bonservisi 9 milyon Euro civarında, Uruguaylı için düşünülen bedel ise 5 milyon Euro'dan fazla değil. Geçen sezon 17.5 milyon Euro'ya transfer edilen Gökhan için ise 10 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları