Nasuhi Sezgin: "Onlar Arena'ya gelince..."

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Galatasaray Başkan Yardımdısı Nasuhi Sezgin açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Şükrü Saraçoğlu Stadı protokol tribününde yaşananlar ile ilgili Galatasaray Başkan Yardımdısı Nasuhi Sezgin açıklamalarda bulundu.

360 TV'de yayınlanan Telegol programına bağlanan Nasuhim Sezgin, derbi öncesi karşılanmalarını ve protokol tribününde gördükleri muameleyi anlattı.

İşte Nasuhi Sezgin'in Kadıköy izlenimleri;

HAKEM ORTADA OLSAYDI KAZANABİLİRDİK

"Kazanabileceğimiz bir maçtı. Hakemin de biraz etkisi oldu. Derbiden üzgün döndüğümüzü söyleyebilirim. Hakemler de insan. Her takım için hatalar oluyor. Dünkü maçta aleyhimize bir sürü kararlar vermiş Fırat Aydınus. Ne not aldı bilmiyorum ama üzüldük. Acaba başka nedenlerden etkilenerek mi bilerek mi yaptı bilemiyoruz. Daha orta düdükler çalan bir hakem olsaydı bu maçı kazanabilirdik. İlk yarıdaki oyundan ben de mutlu değilim ama hakem de bazı atakları kesti. Top ağırlıklı olarak bizdeydi. Hücumlarımız da vardı. Şutlarımız da vardı. Fenerbahçe de iyiydi. Keşke hakem müdahil olmasaydı da hak eden kazansaydı. Hakemi maçlarımızda istemiyoruz diye bir talebimiz olamaz. Buna federasyon ve MHK karar verir."

KADIKÖY'DE YAŞANANLAR...

"Biz maça saat 17:00 civarı başkanın otelinden futbolcuların otobüsüyle birlikte Saraçoğlu'na geldik. Stadyuma geldiğimizde bizi 2 tane beyefendi karşıladı. Sonradan öğrendim ki onlar Fenerbahçe Yönetimi'nin yedek üyeleriymiş. Bizi asansöre bindirip yukarı gönderdiler. Sonrasında çıktın yerimize baktık sahaya baktık. Atmosferi soluduk. Sonrasında içeriye girdik oda çok sıcaktı. Terledik..."

"BÜFEDEN PARAMIZLA ÇAY-KAHVE ALDIK"

"Bizim için ikram falan olmadı. Orada bir büfe vardı kendi paramızla çay kahve aldık içtik sohbet ettik. Sonradan dışarıya çıkıp bir hava aldık. Federasyon Başkan yardımcısı yanımıza geldi. Bir ara Murat Özaydınlı geldi çok kısa süre sohbet ettik sonra ayrıldı. Maçı izlerken herhangi bir taciz olmadı rahatça maçımızı izledik. Maçtan sonra içeriye geçtik çay ve kahve ikramı oldu bir de kurabiye verdiler. Fenerbahçe Yönetimi'nden sadece Murat Özaydınlı'yı gördük kendisine teşekkür ediyoruz. Aziz Yıldırım ve yönetimden kimseyi görmedik."

"TÜRK GELENEKLERİNDE BU OLMAZ..."

"Dostluk kabul edilmeyebilir, dostluğu reddedebilirsiniz ancak Türk gelenek göreneklerinde misafirperverlik var. Biz birçok deplasmana gidiyoruz. Çok güzel ağırlanıyoruz sohbetler ediyoruz yemekler yiyoruz birlikte. Bize gelen takımlara da bunu yaparız. Ben şaşırdım açıkçası. Dursun Özbek içerideyken bir şey içmedi. Maçı izlerken en önde olduğu için görmedim ancak içeride yiyip içmedi."

"ATMOSFER MUHTEŞEMDİ"

"Tribünler muhteşemdi. Küfür duymadım ancak yuhalamalar oldu tabii ki. Ama bu olay bizi şaşırttı. Allahtan gitmeden yemek yemişiz. Dönünce de hemen yemeğe oturduk."

"ROBERTO CARLOS'U İZLEMEYE GİTTİM"

"Eniştem Fenerbahçelidir, Roberto Carlos oynadığı zaman onu izlemek istemiştim. O zaman Kadıköy'e gidip maç izlemiştim ama normal tribündü."

"BİZ ARENA'DA ZİYAFET VERİYORUZ"

"İkram çok da önemli değil biz aç da otururuz ancak yöneticilerin gelip bir merhaba dememesi daha üzücü. Biz bunu beklemiyorduk. Arena'da protokol tribününde ikram zaten var kulübümüze ait. Misafir olarak gelen takımların yöneticilerine 2 saat öncesinde stadımızda ziyafet veririz."

"2011/12 SEZONU KUPASI..."

2011/12 sezonu şampiyonluk maçı sabahında yapılan güvenlik toplantısında o kupanın stada götürüleceği ve maç bitiminde şampiyon olacak takıma verilmesi kararlaştırılmıştı. Kupa oradaydı. Fenerbahçe şampiyon olsaydı kupayı orada alacaktı. Federasyonun kararı bu şekildeydi. Ayıpla ilgisi yok.

"ONLAR ARENA'YA GELECEK..."

"Fenerbahçe dostluğu kabul etmiyorlarsa biz bunda ısrarcı olmayız. Onlar Arena'ya gelecekler ve biz kendi misafirperverliğimizi göstereceğiz. Onlar kabul ederler etmezler bilemem. Bizim gelenek ve göreneklerimiz bunlardır. Bu şekilde davranarak Aziz Bey ne kazandı? Bunlar önemli değil. Biz hepimiz bir aileyiz. Medya, yöneticiler, futbolcular hepimiz bir havuzun içerisindeyiz. Futbolumuzun bu söylemlerden kurtulması gerek. Doğrusu bunların olmaması."

"ÇAY 2,5; KAHVE 4 LİRA"

"Protokol tribününde oturulan yer GSGM'nin orada ikram olmayabilir ancak arkada restorantımız var ve orada yemek veriyoruz. Protokol tribünümüzde parayla satılan bir yer yoktur. Biz Kadıköy'de çay kahve aldık, parasını kendimiz ödedik. Çay 2,5 liraydı kahve 4 lira..."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları