"Neden yıldız transferi yok?"

Sabri Sarıoğlu’nun yeni sözleşmeyle birlikte alacağı ücret ve transfer politikalarının eleştirilmesine Başkan Dursun Özbek’ten yanıt geldi.

Galatasaray’ın transfer döneminde ilgilendiği isimler ve son olarak Sabri Sarıoğlu’nun yeni sözleşmesinde alacağı ücret, Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında tepkiye neden oldu.

Adı geçen bu futbolculardan dolayı yönetim ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu eleştiriliyor. Sarıoğlu ile yapılan yeni sözleşmede, alacağı ücretin 1,2 milyon dolardan 1,6 milyon euro’ya çıkarılması sonucunda tepkiler daha da büyüdü...

TRANSFER DEVAM EDİYOR

Sarı-Kırmızıların patronu Dursun Özbek bu eleştirilere cevap verdi. “Sosyal medyayı tam takip edemedim. Bu reaksiyonları anlamak mümkün değil. Sabri bizim oyuncumuz. Ne yapsaydık?” diye konuştu. “Neden yıldız isimler transfer edilmiyor” eleştirilerine ise başkan Özbek “Transfer dönemi devam ediyor” diyerek cevap verdi. Şampiyonlar Ligi’ndeki hedef hakkında ise “Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde hedefi bellidir. Hedefimizden hiçbir sapmamız olmamıştır” ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları