O takım Galatasaray mı?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bacary Sagna için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Bacary Sagna ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fransız oyuncuya Türkiye'den bir takım 4 yıllık bir sözleşme önerdi.

Arsenal menajeri Arsene Wenger'in, 2 yıllık daha kontrat uzatmak için teklif yaptıklarını belirttiği sağ bek oyuncusunun, Türkiye'den gelen 'çılgın' kontrat teklifi sonrasında cevabını sözleşme uzatma teklifini henüz kabul etmediği ifade edildi.

FRANSIZ DEVLERİ DE PEŞİNDE!

Defansın ortasında da forma giyebilen oyuncunun peşinde Paris Saint Germain ve Monaco'nun da olduğu kaydedilirken, Fransız isme Londra kulübünün yıllık 3,5 milyon euroluk bir rakam önerdiği belirtildi.

30 yaşındaki futbolcunun ismi geçtiğimiz transfer döneminde menajerinin de sözleri doğrultusunda Galatasaray ile anılmış, ancak konu ile ilgili iki kulübten de resmi bir açıklama gelmemişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları