Ocak'ta büyük revizyon

Geldikleri günden bu yana beklentilerin çok altında kalan Umut Gündoğan, Veysel, Pandev ve Bruma topun ağzında yer alıyor.

Galatasaray'da yeni yönetim, Ocak ayında kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Yönetim, 35 kişiyi bulan kadrodan 10 isimle yollarını ayırarak hem kadro şişkinliğinden kurtulma, hem de maddi olarak yükü azaltmanın hesaplarını yapıyor.

Emre Can, Birhan gibi gelecek vaad eden gençleri teklif gelmesi halinde Anadolu ekiplerine kiralık verme kararı alan yönetim, geldikleri günden beri beklenileni veremeyen Umut Gündoğan ve Veysel Sarı'yı da makul bir fiyata elden çıkarma düşüncesinde.

Forma şansı bulmakta zorlanan Furkan Özçal ve sakatlıktan kurtulamayan Aydın Yılmaz ve Gökhan Zan da gönderilmesi düşünülen isimler arasında yer alıyor. Sezon başından beri kadro dışı bırakılan Emanuel Eboue, Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar'dan da kurtulmanın yolları aranacak.

PANDEV TOPUN AĞZINDA

Rekor ücretle transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Bruma ile eski günlerini mumla aratan Pandev, yabancı kontenjanına ihtiyaç duyulması halinde ilk elden çıkarılması düşünülen isimler. Avrupa'nın birçok kulübünün listesinde yer alan Sneijder konusunda ise son sözü yönetim söyleyecek. Elde tutulması planlanan Hollandalı yıldız için cazip bir teklif halinde bu fırsatın değerlendirilmesi planlanıyor. Atletico Madrid'in peşinde olduğu Semih Kaya'nın gidişine ise sıcak bakılmıyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları