Okan Buruk: "Kazanırsak meşaleler yanar!"

Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesinde teknik direktör Okan Buruk, takıma seslendi.

Galatasaray'da, Trabzonspor deplasmanı ligde dönüm noktası olarak görüldü. Teknik Direktör Okan Buruk ve yöneticilerin yaptıkları değerlendirmeye göre, Karadeniz deplasmanında alınacak 3 puan şampiyonluk yolunda önemli bir virajın dönülmesi anlamına geliyor.

"ŞAMPİYONLUK MEŞALESİ YANAR"

Buruk ve idarecilerin, "Trabzonspor'u yenersek ligde çok avantajlı duruma geçeriz. Bu zor deplasmanda alınacak 3 puan ile şampiyonluk meşalesini yakarız. Bizim için bu karşılaşma dönüm noktası ve kazanmamız halinde şampiyonluk için büyük avantaj sağlamış oluruz." dedikleri öğrenildi.

"RAKİBİMİZ BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

Öte yandan Buruk, "Yarışta puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Hepiniz kaliteli ve benim için değerli oyuncularsınız. Rakibimizin durumu bizi ilgilenmiyor. Daha önce de büyük maçlarda kazandık. Sizlerden maça iyi konsantre olmanızı istiyor ve galibiyet bekliyorum. Şampiyonluk yolunda hedefe adım adım ilerleyeceğiz. Her maçın bir final olduğunu unutmayın. Tamamen galibiyete odaklanın." ifadelerini kullandı.

KAPTANLAR SÖZ ALDI

Galatasaray'da kaptanlar Muslera ve Kerem Aktürkoğlu'nun da takım arkadaşları ile yaptıkları toplantıda, müsabakanın önemine dikkat çekti. İkilinin, "Bizim için kritik bir deplasman. Rakibimizin eksikleri olabilir ama bizim ne yapacağımız ve nasıl oynayacağımız önemli. Sivas deplasmanındaki hataları yapmamamız gerekiyor." uyarısında bulundukları belirtildi.



 
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları