Ömer Toprak'ın fiyatı el yakıyor

Savunma bölgesi için ilk 11’i direkt zorlayacak isimlerden biri olarak düşünülen Ömer Toprak konusunda, Bayer Leverkusen’den dudak uçuklatan bir talep geldi.

Galatasaray'da Tomas Ujfalusi'nin sakatlanması ve sezon başında alınıp bekleneni veremeyipsözleşmesi feshedilen Cris'ten sonra sarı-kırmızılılarda savunma hattında formda olan Dany ve Semih Kaya kaldı.

Stoper bölgesine özellikle yerli oyuncu almak isteye Galatasaray'da Serdar Aziz ismi yoğunluklu olarak zikredilirken, Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak ile de sarı-kırmızılıların bir girişimi olduğu iddia edildi.

8 MİLYON EURO'YU VER, ÖMER'İ AL

Fanatik'in haberine göre savunma bölgesi için ilk 11’i direkt zorlayacak isimlerden biri olarak düşünülen Ömer Toprak konusunda, Bayer Leverkusen’den dudak uçuklatan bir talep geldi. 23 yaşındaki milli stoperin bonservisini almak isteyen Galatasaray Yönetimi, Alman devinin kapıyı 8 milyon Euro’dan açmasıyla tam anlamıyla şok yaşadı.

Sarı-Kırmızılı idarecilerin bu transfer için en fazla 5 milyon Euro vermeyi düşündüğü, Leverkusen’un bu talebi karşısında geri adım atıp atmama konusunun masaya yatırıldığı belirlendi. Buna karşın yöneticilerin bir kısmı, bu işin daha az maliyetle halledilebileceği görüşünde. Bu nedenle önce oyuncunun ikna edilmesi formülünün deneneceği öğrenildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları