"Önümüzde kimse duramaz"

Galatasaray'da geçen sezon sakatlığı nedeniyle çok fazla forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı Yekta Kurtuluş yeni sezon öncesi Lig TV'nin sorularını yanıtladı.

Kampı değerlendirerek sözlerine başlayan Yekta Kurtuluş, "Kamp gayet iyi gidiyor. Burada olduğumuz için mutluyuz. Lige en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

Antrenmanların yavaşyavaş zorlaştığını söyleyen Yekta gelecek sezon beklentilerirle ilgili olaras ise, "Hedef geçen sezondan daha başarılı bir sezon geçirmek ve yine şampiyon olmak. Türkiye kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadarn gidebilmek. Gelen arkadaşlarımız da çok kaliteli, gücümüze güç kattılar" diye konuştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kupasını almadıkça başarılı oldu sayılmayacağını ifade eden Yekta şöyle devam etti, "Galatasaray, UEFA Kupası almış bir takım. Şampiyonlar Ligi kupasını almak biraz hayalcilik gibi görünüyor. Ama gerçekten çok güçlü bir kadroya sahibiz. Dünyanın tüm takımlarıyla mücadele edecek kadroya sahibiz."

Geçen senenin sakatlıktan dolayı çok zor geçtiğini söyleyen Yekta, "Yeni sezonda şampiyonluk yolunda en büyük rakip biziz. Kendimize rakibiz. İyi mücadele ettiğimiz takdirde önümüzde durabilecek takım düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Glatasaray'dan her dönem beklentilerin çok büyük olduğunu söyleyen Yekta sözlerini, "Kötü geçirdiğimiz dönemde de bizden beklenti büyüktü. Taraftarlar hep arkamızda durdu. Onların desteğini hep hissediyoruz" diye bitirdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları