"Oooo Galatasaraylı"

Galatasaray'a imza atmak için gün sayan Hamit Altıntop'a, A Milli Takım kampındaki oyuncular işte böyle takılıyor. Özellikle Arda'nın tecrübeli futbolcuya, "Ooo, Galatasaraylı" diye seslenmesi dikkat çekiyor.

A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası elemeleri öncesi sürdürdüğü hazırlık kampında tam anlamıyla bir transfer rüzgarı yaşanıyor. Gelişmelerin başrolünde ise Hamit Altıntop var. Galatasaray'ın bonservisi konusunda Real Madrid'le mutabakata vardığı ve menaceri Reza Fazeli'yle küçük pürüzleri gidermeye çalıştığı tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılı formaya ısınmaya başladı bile. Hatta takım arkadaşları kendi aralarında konuşurken Altıntop'a sık sık, "Hayırlı olsun Hamit ağabey" diye takılıyorlar. Esprili kişiliğiyle yine kampa damgasını vuran Arda Turan da, 29 yaşındaki futbolcuya takılmadan edemiyor. Atletico Madrid'in genç yıldızı, "Ooo, Galatasaraylı" diyerek milli futbolcunun yüzünü güldürüyor. Zaman zaman Hamit Altıntop da Selçuk İnan'la Galatasaray hakkında konuşup, Şampiyonlar Ligi'nde neler yapabilecekleri hakkında görüş belirtiyor.

TERİM'İN BİR GÖZÜ KAMPTA

Tüm bu gelişmelere rağmen Hamit, Real Madrid'in sözleşmeli futbolcusu olduğu için konu hakkında medyaya olumsuz yönde demeç vermekten kaçınıyor. Aslan'ın hocası Fatih Terim ise sık sık kampı arayarak, Hamit Altıntop'tan kendisine dikkat etmesini istiyor ve ona ihtiyacı olduğunu üstüne basa basa vurguluyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları