Operasyona devam!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, önemli planlar yaptı. Yolcular ve yaşanacak olanlar...

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek güçlü bir kadro için kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, dış transferin yanı sıra bu hafta iç transfer konusuna da el atıyor. Sözleşmesi biten oyunculardan Servet ve kaleci Aykut'la yeni bir anlaşma yapmayacaklarını bildiren sarı-kırmızılı yönetim, Sabri ve Necati'nin menajerleriyle masaya oturarak, daha düşük bir ücretle yeni mukavele önerecek. İç transferdeki en büyük sürpriz ise geçtiğimiz sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Culio, Stancu, Kazım ve Pino konusunda yaşanacak. Teknik Direktör Fatih Terim'in yönetime verdiği rapora göre, Culio ile Pino takımda kalacak, Kazım ve Stancu'yla ise yollar kesin olarak ayrılacak.

RIERA DENGELERİ BOZUYOR
Sezon başında Yunan ekibi Olimpiakos'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Riera'dan memnun kalmayan tecrübeli çalıştırıcı, sol kanadı "Arda'nın Atletico Madrid'e gideceğini bilseydim, onu bırakmazdım" dediği Culio'ya teslim etmeyi düşünüyor. Geride bıraktığımız sezon 2.7 milyon euro garanti ve maç başına 7.5 bin euroya oynayan ve bu yıl ücreti 2.9 milyon euroya çıkacak olan Riera'yı satarak yüksek maliyetinden de kurtulmanın planlarını yapan Terim, 9 milyon euroyu aşan rakamı başka transferde kullanmak istiyor. Tecrübeli teknik adam, Suudi Arabistan'ın Al-Nasr takımında kiralık olarak forma giyen sakatlığı sebebiyle sözleşmesi feshedilen Pino'yu kamp kadrosuna dahil ederek ikinci bir şans verecek.

CULİO'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLMİŞTİ
Sezon başında Orduspor'a kiralık olarak verilen Emmanuel Culio, ligin son haftalarında oynanan Galatasaray-Orduspor maçı öncesi yaptığı "Bana kalsa Galatasaray'a karşı oynamak istemezdim" açıklamaları uzun süre kamuoyunu meşgul etmiş ve Orduspor, bu sözlerinden dolayı Arjantinli futbolcunun sözleşmesini feshetmişti. Hatta Fatih Terim ve Orduspor Başkanı Nedim Türkmen bir TV programında bu konudan dolayı sert biçimde tartışmıştı.

"STANCU'YU VEREBİLİRİZ"
Ordu'nun Fatsa ilçesinde düzenlenen şampiyonluk gecesine katılan yönetici Abdürrahim Albayrak, "Stancu'yu Orduspor'a bonservisi ile verebiliriz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Orduspor, Stancu'yu çok istiyor. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bir transfer olduktan sonra seve seve veririz. Avrupa'ya gidemeyen takımlarımız için de çok üzüldük" diye konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları