Özbek'ten Hamzaoğlu için şok eden sözler!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sabah Gazetesi'nden Levent Tüzemen'e açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sabah Gazetesi'nden Levent Tüzemen'e önemli açıklamalarda bulundu ve sürpriz bölgelere transfer yapacaklarını söyledi.

DÜRÜST BAŞKANLIĞI GERİ ÇEVİRDİ

"Seçildiğim kongre öncesi hem Ali Dürüst'e hem de Abdurrahim Albayrak'a, 'Gelin birlikte olalım. Güzel bir hava yakaladık. Bunu devam ettirelim' dedim. Ancak Ali Dürüst görev almak istemediğini Abdurrahim de sağlık problemleri olduğunu söyledi. Hatta daha öncesinde Ali Dürüst'e 'Sen başkan ol, ben ikinci başkan olurum' dedim. Ali Dürüst onu da kabul etmedi."

VEFASIZLIK ASLA SÖZ KONUSU DEĞİL

Başkan Özbek, çok konuşulan 'kupa seremonisine tek başına çıkma' meselesine de açıklık getirdi: "Platform hazırlandığında karar aldık. Hem eski, hem yeni yönetim toplu halde kupa töreninde olalım dedik. Ancak organizasyon firması 'platform kaldırmaz' uyarısında bulundu. Biz de Duygun abiyle çıkalım dedik ancak o da 'Ben çıkmayacağım' dedi. Abdurrahim Albayrak da, 'Aman abi, sen çık. Yoksa rezil oluruz' diye ısrar etti. Zorla çıktım. Sonra Dürüst ve Albayrak'ın kırıldıkları yazıldı. Vefasızlık yapılmış gibi bir ortam yaratıldı."

HAMZA'YI DİNLEDİM HATA ETTİM

Çok konuşulan ve bu yaz Sevilla'ya imza atan Yevhen Konoplyanka transferine de açıklık getiren Galatasaray Başkanı, "Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüştü. Transfer döneminde bir türlü anlaşamadılar. Cüneyt 'Konoplyanka'yı alalım' dedi. Hamza hoca ısrarla karşı çıktı. Israrla bir golcü almak istedik. Mario Gomez de gündeme geldi. Hamza Hoca bize, 'Alacağımız golcü Burak'ı üzmemeli, kırmamalı' dedi. Niasse ve İzlandalı Sigthorsson'u istedi. Şimdi geriye dönüp baktığımda kendi kendime kızıyorum. Keşke 'Konoplyanka'yı da, golcüyü de alsaydım. Melo'yu da göndermiyorum. Bu oyuncularla takımı oynat' deseymişim ama diyemedim.. Çünkü medyada Hamza Hoca ile ilgili, 'Üç kupa kazandı, 4'üncü yıldızı taktı...' diye ciddi bir hava oluşmuştu. Bu baskı altında doğru düşünsen bile doğru hareket edemiyorsun" diye konuştu.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları