Paramparça!

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma büyük önem taşıyor. Gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz...

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya geleceği Sivasspor'un savunma bölgesinde sıkıntı yaşanıyor. Yiğidolar'da birçok önemli isim sarı-kırmızılılara karşı forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği ile oynanan maçta Ziya Erdal ile Murat Akça'nın kırmızı kart görmesinin ardından bu bölgede sıkıntı yaşayan teknik direktör Rıza Çalımbay, sakatlığı nedeniyle Hayrettin Yerlikaya'yı da sahaya süremeyecek.

Çalımbay'ın defansta Jakub Navratil, Jan Rajnoch ve Uğur Kavuk'u oynatmasına kesin gözüyle bakılırken, sol bekte ise Tomas Rada veya Jacques Faty seçeneklerini düşünmesi bekleniyor.

BÜYÜK SÖZLER

Son iki maçında kalesinde 5 gol gören kırmızı-beyazlılar lig lideri Galatasaray karşısında bir hayli iddialı...

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan takım kaptanı Uğur Kavuk ve Sivasspor'un önemli ismi Erman Kılıç, Galatasaray'ı yeneceklerini söyledi

Bu sezon etkili bir performans sergileyen Erman, "İyi konsantre olduğumuzu düşünüyorum. Saha ve seyirci avantajımızı kullanırsak Galatasaray'ı eli boş gönderebiliriz. Bütün mücadelemiz, çabamız Galatasaray maçı üzerine kurulu. İnşallah 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

HERKESE ÖNLEM

Rıza Çalımay Çalımbay, Galatasaray'ın formda golcüsü Johan Elmander ile ilgili sorulan soruyu şu şekilde cevapladı;

"Galatasaray'ın zaten hepsine önlem almamız lazım. Biz şimdi Gençlerbirliği ile oynadık, Tum'a da önlem aldık, ama gol yedik. Yani onun için herkese önlem alınacak, yani bir tek Galatasaray'ın forvetine alıyorsun ama öbür taraftan Eboue'si geliyor, Hakan'ı geliyor, Semih'i geliyor, Ujfalusi'si geliyor. Yani tehlikeli bir takım, iyi bir takım. Zaten büyük takım olduğun zaman her yerin tehlike olması gerekiyor''

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları