Peki Ronaldinho'ya 6 milyon verilir mi?

Zamanında Didier Drogba ile Wesley Sneijder gibi yıldızlara burun kıvıranlar, şimdi 180 derecelik bir dönüş yaşıyor...

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Wesley Sneijder ve Didier Drogba ile oldukça yükseğe çıkardığı transfer çıtasına ulaşmak için şu anda büyük bir çaba gösteren Beşiktaş'ta başkan Orman'ın o dönemde yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Şu anda Brezilyalı yıldız Ronaldinho'ya yıllık 6 milyon euro öneren ve büyük bir heyecanla "evet" cevabı gelmesi için dua eden Beşiktaş'ta o dönemde Drogba ve Sneijder'e burun kıvrıldığı ortaya çıktı.

Ödenen paraların bir "uçurum" yaratacağını iddia eden Beşiktaş başkanının, 1 senelik periyotta 180 derecelik bir dönüş yaşamasının nedenini oldukça merak ettiğimizi belirtmeden geçemiyoruz.

İşte Orman'ın o dönemde verdiği röportajda yaptığı açıklamalar...

- Sneijder ile Drogba transferlerine nasıl bakıyorsunuz. Sizi etkiledi mi?

* “Normal bir transfer gibi bakıyorum.”

- Yani, bir futbolsever olarak sizi heyecanlandırmadı mı? Sizin olanaklarınız olsaydı, almak ister miydiniz. Keşke biz alsaydık, diye iç geçirdiniz mi?

* “Hayır, heyecanlandırmadı... Böyle bir olanağımız olsaydı, asla almazdık ikisini de... Hiç aklımdan geçmedi, olsaydı da almazdım.”

- Niye, ikisi de dünya markası?

* “Çünkü o oyuncular ile takımda oynayan oyuncular arasında müthiş bir uçurum doğdu. Bu kollektif oyunda, böylesi parasal uçurumların olması o takıma yarar değil, zarar verir düşüncesindeyim.”

- Yani ikisi de takımdaki balansı alt -üst eder mi diyorsunuz?

* “Evet, bozar... Bir takımda bir oyuncu 6 milyon euro alırken, diğer oyuncu 500 bin euro alıyorsa, olmaz... Birileri iyi elma, birileri kötü elma olursa, oradan takım ruhu çıkmayacağına inananlardanım.”
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları