Pitbull Melo muradına eriyor

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Felipe Melo'nun transferi için harekete geçildi. İşte gelişmeler...

Verdiği röportajda "G.Saray'da 6 yıl oynamak ve kaptanlık yapmak isterim. Ancak bunlar tek taraflı olmaz" diyerek Galatasaray yönetimine mesaj gönderen Felipe Melo amacına ulaştı.

Brezilyalı yıldızın söylemini dikkate alan sarı kırmızılı yönetim Juventus Kulübü'nün kapısını çalmak için harekete geçti. Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez'in 26 Ekim'de oynanan Gaziantepspor maçını izledikten sonra Galatasararay yönetimi adına Juventus ile görüşmeler için yetkilendirildiği ifade edildi.

Melo'nun Galatasaray'da mutlu olduğunu idarecilere ileten ünlü menajere sarı kırmızılı yöneticilerin, "İtalyan kulübü ile kontağa geçeceğiz. Ocak ayı öncesi sizde gerekli temasları yaparsanız, daha iyi olur" diyerek İtalyan kulübü ile bonservis konusunda nabız yoklayacakları öğrenildi.

Kesenin ağzını açacaklar

Galatasaray cephesi, orta sahasına ilaç olan Melo'yu elinden kaçırmamak adına ocak ayında transferi çözme adına kıran kırana bir pazarlığa girecek. Fatih Terim'in çok beğendiği ve taraftarın da kısa süre içinde takdirini kazanan Felipe Melo için kesenin ağzını açacak. Sarı kırmızılı yönetimin 13 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Brezilyalı yıldız için Juventus Kulübüne 7.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif edeceği de gelen duyumlar arasında yer alıyor. Buna karşılık İtalyan ekibinin takımda yedek olmasına karşın yıllık 3.2 milyon Euro ve 2014 yılına kadar kontratı bulunan Felipe Melo'nun G.Saray'a transferine sıcak bakması bekleniyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları