Podolski zor sakinleşti: "Bu da ne!"

Taraftarın Florya'yı basması ve futbolculara tepki göstermesi Podolski'yi şaşırttı. Burak ve Selçuk'un zor sakinleştirdiği Alman yıldız sinir krizi geçirdi. Olaya tepkiliydi.

Galatasaraylı futbolcular, taraftar tepkisi yüzünden dün gece uzun süre Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkamadı.

Taraftarın bu tavrı, özellikle yabancı futbolcular tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı. Futbolcular aralarında yaptıkları sohbette, "Daha 6 ay önce şampiyonluk kutlayan taraftarın, bu sezon yaşanan ilk derbi yenilgisinde tepkisini şiddetle göstermesi normal değil. Biz iyi değiliz kabul, ama sorunu hep birlikte yaşıyoruz. Teknik adam deği- şikliği yaşadık ve her şeyin kısa sürede mükemmele ulaşmasını beklemek haksızlık" yorumunu yaptılar.

En büyük şaşkınlığı ve korkuyu ise Lukas Podolski yaşadı.

"TARAFTAR BİZİMLE BİRLİKTE OLMALI. BU DA NE!"

Kaptan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın sakinleştirmeye çalıştığı Podolski'nin taraftar tepkisinden dolayı sinir krizine girdiği ifade edildi.

Alman yıldızın, "Henüz her şey bitmedi. Deplasmanda Fenerbahçe'ye yenilmedik. Trabzon'u Trabzon'da yendik. İlk kez derbi kaybettik ve sezonun ikinci yarısında tüm derbileri sahamızda oynayacağız. Taraftar bizimle olması gerekirken, bize saldırıyor. Bu adil değil" diyerek tepki gösterdiği vurgulandı.

O DA ÇOK ELEŞTİRİLDİ

Alman futbolcu Lukas Podolski'nin Beşiktaş derbisinde sergiledi futbol taraftarlar tarafından büyük tepki gördü.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları