Prandelli: ''G:Saray'ı küçümsemek...''

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, İtalyan basınına Lazio öncesi açıklamalarda bulunurken TT Arena'da sarı-kırmızılı takımın farklı bir havaya büründüğüne dikkat çekti.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Bir dönem Galatasaray'da da teknik direktörlük yapan Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı takımın UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile oynayacağı karşılaşmayı değerlendirdi.

Cesare Prandelli, Galatasaray'ı hafife almanın iyi bir şey olmadığını söyledi.

Tecrübeli teknik adam değişikliklere rağmen ilk maçın zor geçeceğini, ''Bu sezon birçok değişiklik yaşadılar ama Galatasaray hala çok üst düzey rekabetçi bir takım. Onları hafife almak büyük yanlış olur, özellikle Avrupa'da oynarken... Taraftarın da etkisiyle Galatasaraylı oyuncular her zaman yüksek duygularla sahada oluyorlar'' sözleriyle ifade etti.

Daha önce TT Arena'daki atmosferi yaşamış olan Prandelli, Galatasaray'ın sahasında oynadığı Avrupa maçlarında büyük bir değişim geçirdiğini söylerken ''TT Arena'da oynamak gerçekten karmaşık. Galatasaray evi dışında daha az agresif ama Türk Telekom Arena'da değişim geçiriyorlar. İstanbul'da özellikle Sneijder fark yaratabilecek bir isim. Avrupa'da çok büyük bir tecrübe'' dedi.

Tecrübeli teknik adam Lazio'nun konsantrasyon kaybı yaşamaması gerektiğini de ''Lazio teknik açıdan güçlü, kaliteli oyunculara sahipler. Ancak büyük bir dikkat ve konsantrasyonla sahaada olmaları gerekiyor'' ifadeleriyle dile getirdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları