Prandelli için yeni bir açıklama

İkinci Başkanı Yasaman, İtalyan hocayla yaşadıkları restleşmeyi doğruladı. “Kendisiyle bizzat konuşmak istedim talebimi reddetti. Menajerinden randevu ayarlamasını istedim.

Galatasaray yönetimi ile eski teknik direktörleri Cesare Prandelli arasındaki restleşmeler devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, İtalyan çalıştırıcı ile bir görüşme isteğinde bulunduğu ancak bunun kabul görmediği yazılmıştı

Bilindiği gibi yönetim, İtalyan çalıştırıcıya sadece bu yılın ödemesini yapmak istiyor. Ancak Prandelli ise hem bu sezonun hem de önümüzdeki sezonun ücretini talep ediyor. Deneyimli teknik adam Cimbom’dan senelik 2.3 milyon euro alıyor.

GALATASARAY'A ŞOK EDEN CEVAP!
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

‘SULH YAPMAYI PLANLIYORDUM’

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman yaşanan son süreci doğruladı ve şunları söyledi:

“Kendisiyle bizzat konuşmak istedim. Ancak bu talebimi reddetti. Onu Türkiye'ye getiren menajeriyle temasa geçtim, randevu ayarlamasını istedim. Hatta evime yemeğe davet ettim. Bunu dahi kabul etmedi, gelmedi. Galatasaray’ın ikinci başkanı olarak kendisine bir teklifte bulunacaktım. Onunla sulh yapmayı planlıyordum. Fakat bize ‘Avukatımla görüşün’ şeklinde haber gönderdi.”

‘KAZANMA OLASILIĞIMIZ YÜKSEK’

Olası bir mahkeme sonucunda davayı kazanma ihtimallerinin yüksek olduğunu dile getiren Yasaman, "Eğer sözleşmeyi haksız feshetmişsek bu ve önümüzdeki sezonun ödemelerini yapabiliriz. Ama fesih nedenimizi mahkeme haklı görürse o zaman hiçbir ücret ödemeden sorunu çözebiliriz. Ben davayı kazanma olasılığımızı yüksek görüyorum. Ama yine de kendisiyle yüz yüze konuşmak istiyorum” dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları