''Prekazi bugün çıksa...''

Serhat Ulueren, Galatasaray'ın performansını değerlendirirken, Prekazi'nin bugün Selçuk'tan çok daha faydalı olacağını dile getirdi.

Galatasaraylı spor yazarı Serhat Ulueren, Gençlerbirliği maçını değerlendirirken, çok ilginç benzetmelerde bulundu.

İşte Serhat Ulueren'in o yazısı...

''Bir kez daha üzüldüm G.Saray’ı izlerken. 3 kupanın 3’ünü de kazan, sezona büyük umutlarla başla ve böylesine büyük hayâl kırıklığı yaşa, yaşat. G.Saraylı futbolcuların bazıları gerçekten ahlak yoksunu. Yasin, Umut, Selçuk, Olcan gibi büyük paralar alan, çocukların, gençlerin örnek aldığı, ailelerin doğan çocuklarına adını bile verdiği bu futbolcular her pozisyonda elleriyle, kollarıyla hakemden adeta sadaka bekliyor. Ama hakem hakem değil ki? Selçuk’un hemen el kaldırmasına aldandı ve görmediği halde penaltıyı çaldı. Halbuki Selçuk İnan’ın dürttüğü top 1 metre karşısında yerde yatan Doğa’nın koluna değil karnına çarpmıştı. Ve bu haksız penaltı ile G.Saray günü kurtarırken G.Birliği’nin 2 helal puanı uçup gitti. G.Birliği’nin golü ise yüzde 100 doğru bir penaltı kararı sonrası geldi.
 
Galatasaray'da penaltı yaptırmasına rağmen Denayer ve Semih iyi oynadı, gerisi tam bir yalan. Geçen hafta yazdım ve sezon sonuna kadar da bıkmadan yazmaya devam edeceğim; Umut ve Selçuk’un yerinde olsam, teknik adamıma gider, ”Beni sezon sonuna kadar oynatma. Ben kafaca ve fizik olarak bitiğim. Üstelik maç başına ücret almayı da hak etmiyorum” der, acele tatile çıkarım.

Bizim yorumcu Ümit Karan yemin ediyorum Umut’tan daha faydalı olur. Tanju Çolak oynasa durduğu yerde Umut’tan daha fazla gol atar. Prekazi sadece 10 dakika oynasa, 90 dakika oynayan Selçuk’tan daha fazla tesirli olur. En azından orta yapmayı, şut atmayı biliyor Prekazi. Selçuk ve Umut kötü ötesi oynuyor. Bir futbolcu bu kadar nasıl geriye gider anlaşılır gibi değil!
 
DERBİYİ ALMA İHTİMALI ‘0’
 
Muslera geçen hafta yok, bu hafta var. Sneijder nedendir bilinmez yok. Olcan gereksiz kart sonrası cezalı. Ve göreceksiniz G.Saray’ın bazı, sözüm ona as(!) oyuncuları tuhaf sebeplerle F.Bahçe maçından tüyebilir.
 
Galatasaray elbette seyircinin korkusu ve gazıyla F.Bahçe’ye karşı baskılı başlayacak ama kazanma şansları bence sıfır. Yönetim istediği kadar F.Bahçe primini yüksek tutsun ama bu G.Saray’ın gücü yok, enerjisi yok, yardımlaşma yok, arkadaşlık zaten aylar önce bitmiş.
 
Büyük ihtimalle ve hakem devreye girmezse F.Bahçe rahat kazanır, sonrasında G.Saray’da birkaç oyuncu kadro dışı kalır, teknik direktörlüğe doğru dürüst getirecek adam bile bulamazlar ve sezonu 4. veya 5. bitirirler, kupayı da mümkün değil kazanamazlar.''
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları