PSG'de şaşırtan ayrılık haberi!

Yaz transfer döneminde bonservissiz olarak Paris Saint-Germain'e transfer olan Hatem Ben Arfa'nın ocak ayında ayrılabileceği öne sürüldü.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Bu yaz transfer döneminde Paris Saint-Germain'e gitmeye karar veren Hatem Ben Arfa, ocak ayında kulübünden ayrılabilir.

Fransız spor gazetesi Le 10 Sport'ta yer alan haberde; sezon başlangıcında Lyon'a karşı 4-1 kazanılan Fransa Süper Kupası'nda forma giyen ve harika bir gol atan Hatem Ben Arfa, sonrasında forma şansı bulmakta zorlandı. PSG Teknik Direktörü Unai Emery'den formayı alamayan ve antrenmanlarda hocasıyla tartıştığı belirtilen Ben Arfa'nın ocak ayında ayrılmak için izin isteyeceği ifade edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e karşı oynanan maçta da süre alamayan 29 yaşındaki Hatem Ben Arfa için PSG macerasının giderek kötüleştiği ve Fransız oyuncunun profesyonel olmayan davranışlarının da kulüp tarafından hoş görülmediği eklendi.

Hatem Ben Arfa, şu ana kadar Fransa Ligue 1'de 4 maçta toplam 152 dakika Paris Saint-Germain forması giyerken, skora katkı sağlayamadı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları