Radamel Falcao için ilk adım!

Devre arasında kaliteli bir golcü transfer etmek isteyen Galatasaray’ın asıl hedefinin Radamel Falcao olduğu ortaya çıktı. 32 yaşındaki golcünün Türkiye temsilcisi Fatih İlek Aslan’ın ilgisini doğruladı ve “Hafta sonu Falcao ile görüşeceğim” dedi.

Bafetimbi Gomis’in satılmasının ardından forvet transferi yapamayan ve gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, devre arasında kadrosuna kaliteli bir golcü katmak için çalışmalarını sürdürüyor…

Demba Ba, Alan, Origi gibi isimler ortaya atılsa da Sarı-Kırmızılılar’ın asıl hedefinin Monaco’dan ayrılmak isteyen Radamel Falcao olduğu ortaya çıktı.

Cim Bom’un bu isteğini oyuncunun Türkiye temsilcisi olan Fatih İlek de doğruladı.

OTURUP KONUŞACAĞIZ

Fatih İlek, Radyospor’a yaptığı açıklamada, Falcao’nun Monaco’da mutsuz olduğunun altını çizerek yeni bir heyecan aradığını söyledi. İlek, “Hafta sonu Falcao ile bir araya geleceğiz. Türkiye seçeneğini konuşacağız. Çeşitli şartlar var. Bedelsiz bir transfer olabilir. Monaco'nun içindeki durum belli. Farklı bir heyecan yaşamak istiyor. Dünyanın her yerinden Falcao'ya çeşitli teklifler oluyor. Türkiye'ye getirilebilir mi? Hafta sonu onunla görüşeceğiz” dedi

CİM BOM AVANTAJLI

İlek, şöyle devam etti:

“Galatasaray'ın çalışması beklenen bir çalışma. Aldığı ücret çok yüksek Falcao'nun. Bu sözleşmeye imza atarken formu ve yaşı çok farklıydı. Ancak oyuncunun paraya ihtiyacı yok. İyi bir ligde olmak istiyor. Kulüplerin içinde bulunduğu durumu anlattım. Türkiye Ligi'nin heyecanlı olduğunu biliyor. Falcao geldiği kulüpte bu heyecanı yaşamak istiyor. Ülkemize birçok yıldız geldi. Transferde Galatasaray avantajlı görünüyor." (Güneş Gazetesi)

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları