Real Madrid'i SİLDİ!

Barcelona maçı kadrosuna alınmayan Kaka konusunda flaş gelişmeler yaşanırken, başarılı futbolcu gündemdeki yerini koruyor.

Hayaldi gerçek oluyor... Galatasaray'da kimsenin gerçekleşmesine ihtimal vermediği Kaka transferinde çok olumlu gelişmeler yaşanıyor... Sarı-Kırmızılı yönetimin tüm ısrarlarına rağmen "Real Madrid'de kalacağım" diyerek yapılan teklifleri geri çeviren Brezilyalı yıldızın rotası bir anda Florya'ya döndü.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre;
Real Madrid'de forma savaşı vermek istediğini söyleyen Kaka dün Süper Kupa'da Barcelona ile oynanan maçın kadrosuna alınmayınca çılgına döndü. Jose Mourinho'ya çok sinirlenen Sambacı, twitter profilinde yazan "Real Madrid'in futbolcusu" ifadesini sildi.

REAL MADRID DEFTERİ KAPANDI
Brezilya ve İspanyol basını bu şok gelişmenin ardından Kaka için Real Madrid defterinin bir daha açılmamak üzere kapandığını duyurdu. Gazeteler ve internet siteleri, Brezilyalı futbolcunun artık diğer opsiyonlara çok daha sıcak baktığını da vurguladı. İşte bu noktada Galatasaray'ın umutları da arttı. Çünkü Sambacı'ya en ciddi teklif şu ana kadar Cimbom'dan geldi. Kaka'nın 1-2 hafta daha bekleyeceği, eğer daha cazip bir öneri gelmezse Galatasaray'a evet diyeceği gelen bilgiler arasında.

BUGÜN ZİRVE VAR!

Transferde umudu kesmek üzere olan Galatasaray yönetiminin de dünkü gelişmeler sonrasında Kaka ile ilgili girişimleri hızlandırması bekleniyor. Başkan Ünal Aysal'ın bugün yönetim ve Fatih Terim'le toplantı yaparak Kaka transferi masaya yatırması bekleniyor.

ARTIK SADECE FUTBOLCU YAZIYOR!

Kaka'nın twitter profilinde artık sadece futbolcu olduğu yazıyor. Brezilya yıldız ayrıca ailesiyle ilgili bilgilere de hesabında yer veriyor. Bu gelişme sonrasında yaşanacaklar merak ediliyor.

ARTIK KARAR VAKTİ
Eski takımı Milan'a transferi maddi nedenlerden dolayı gerçekleşmeyen Kaka ülkesinden ve Galatasaray'dan teklif aldı. Brezilyalı yıldız kısa süre içerisinde kararını verecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları