Riekerink: "Hesabı bozmayın, plandan şaşmayın"

Riekerink, şampiyonluk hesabı için en kritik haftaya girdiklerini oyuncularına anlattı.

Ligde Başakşehir ve F.Bahçe yenilgileri sonrasında Galatasaray'da işler karışırken teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de durumu sorgulanmaya başlamıştı... Ancak Hollandalı teknik adam, takımı ile yaptığı toplantılar sonrasında yönetime de takımın galibiyetlerle ilk yarıyı tamamlayacağının garantisini verip "Kalan 5 lig maçında en az 13 puan toplayıp şampiyonluk adayı olduğumuzu göstereceğiz" ifadelerini kullandı...

Takımını da bu yönde motive eden Riekerink, Bursa (3-1), Kasımpaşa (2-1) G.Antep (3-1) galibiyetleri ve Osmanlı (2-2) beraberliği sonrasında Alanya'yı da devirip hem sözünü tutmak hem de yerini sağlama almak istiyor. Takımı ile Alanya maçının taktiğini konuşan Riekerink şu sözlerle de oyuncularından hedefe kilitlenmelerini istedi.

"STRESE GİRERLER"

"5 maçtan en az 13 puan almak üzere hesaplarımızı yapmıştık ve sonunda da buna ulaşmaya çok yakınız. Hesabımızı bozmayın, plandan şaşmayın. Her şey hesapladığımız gibi gidiyor. Alanya'yı yenersek ikinci yarı öncesinde iyi bir durumda ligi tamamlarız. Ligin devre arası geliyor ve eksiklerimizi kapatmak, daha da motive olmak için şansımız var. Alanya karşısında tedbiri elden bırakmadan hücum edeceğiz. Erken gelecek bir gol bizi rahatlatır, rakibimizi de strese sokar."

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları