Romaric seferi

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Romaric iddiaları büyümeye devam ediyor.

Sezonun bitmesinin ardından transfer harekatına başlayan Galatasaray'da Johan Elmander ve Selçuk İnan transferlerinden sonra orta sahaya düşünülen transferler de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. İsveçli Kim Kallström'ün ardından, Fildişili yıldız Romaric ismi de ön plana çıkmaya başladı.

2 Temmuz'da başlayacak olan Avustrya kampına tam kadro olarak katılmanın planlarını yapan ve yönetime de bu doğrultuda da talimat veren Fatih Terim'in listesinde yer alan 'yabancı' futbolcular arasında Romaric'in de olduğu Türk spor basını tarafından ortaya atılmıştı.

Sevilla ile iki yıllık sözleşmesi daha bulunan Romaric'in adı bir süredir Trabzonspor ile anılıyordu ancak bordo-mavili takımı Romaric'in yerine Zokora'yı kadrosuna katmıştı. Yaşanan transfer sürecinde Sevilla Başkanı Del Nido, Romaric'in bonservis bedelini 6 milyon avro olarak belirledi ve İspanyol basınına yaptığı açıklamalarda Fildişi orta saha oyuncusu için gelecek olan tekliflere açık olduklarını sinyallerini verdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Del Nido; " Romaric için iki Türk bir de İngiliz kulübünden teklif var" diyerek Galatasaray ismini bir adım daha ön plana çıkarmış oldu.


2008 yılından yana Sevilla forması giyen Ndri Romaric, 42 kez Fildişi Milli Takımı formasını giydi. 27 yaşındaki Fildişili oyuncu orta alanda görev yapıyor ve güçlü fiziği, mücadeleci yapısı ile dikkatleri  çekiyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları