Roma'ya 'astronomik' golcü!

Serie A'da eski günlerine dönmeye çalışan Roma'da transfer hareketliliği sürüyor. İşte başkent ekibinin ateş pahası yeni golcüsü ve transferin detayları...

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Genoa'dan Mattia Destro'yu satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağladı.

Başkent kulübüne transferin maliyeti ise yaklaşık 19 milyon euroyu bulacak. 5 yıllık sözleşmeye imza atan Destro için ilk başta 12 aylık kiralama bedeli olarak 11.5 milyon euro alacak olan Genoa'nın, ilerleyen yıllarda temin edeceği ücret ekstralarla birlikte 19 milyona kadar çıkacak.

Futbolculuk kariyerine Ascoli'de başladıktan sonra Inter'in altyapısına geçen Destro, 5 senelik altyapı macerasının ardından 4.5 milyon euro karşılığında geldiği Genoa'da beklenen performansın altında kalmıştı.

Son olarak geçen sene Siena'ya kiralanan Destro çıktığı 32 resmi maçta 13 gol kaydederek bir anda dikkatleri üzerine çekti. Santrfor olarak görev yapan genç isim burada gösterdiği başarılı performans ile takımı Genoa'ya büyük bir meblağ transfer ücreti kazandırmış oldu.

21 yaşındaki futbolcu ayrıca İtalya Milli Takımı'nın tüm alt yaş kategorilerinde de görev yaptı. Roma böylece Liverpool'a giden Fabio Borini'nin yerini doldurmuş oldu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları