Rooney'de son durum!

Manchester United'ın 26 yaşındaki yıldız forveti Wayne Rooney sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu...

Manchester United'ın 26 yaşındaki yıldız forveti Wayne Rooney sakatlığı hakkında konuştu. Rooney, 19 Eylül'deki Galatasaray maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki güçlü rakibi Manchester United'ın en önemli yıldızı Wayne Rooney, Fulham'a karşı oynanan lig maçında Hugo Rodallega'nın müdahalesiyle sakatlanmış ve ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı soru işareti olmuştu. Manchester'da yerel medyaya konuşan Rooney, tedavisinin nasıl geçtiğine ve ne zaman sahalara döneceğine dair ipuçları verdi.

"Tedavim gayet iyi gidiyor. İlk günlerdeki kadar kötü durumda değilim. Doktor günden güne iyileştiğimi söylüyor. Bana ne zaman oynayabilirsin derse o zaman oynayacağım. Tahminen 4 hafta kadar uzak kalacağım. Sakatlıktan dönmek konusunda acele etmek istemiyoruz. Böyle bir karar sonrası tekrar 4 hafta uzak kalabilirim, bu hata olur. Dikkatli olacağım ve ne zaman hazır olursam o zaman oynayacağım."

Rooney'in 4 hafta uzak kalması demek, Galatasaray'ın 19 Eylül'de Old Trafford'daki maçında oynamayacağı anlamına geliyor. Şüphesiz ki bu durum Galatasaray'ın lehine olacaktır. Rooney sadece forvet değil, aynı zamanda hücumda oyun kurucu gibi bir rolde oynayıp,
bütün hücumu yönlendiren bir isim...

MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA? TIKLAYIN...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları