"Sadece kupa olarak bakmıyorum"

Başkanımız Ünal Aysal, Türkiye Kupası Finali'nden önce Roberto Mancini ile bir araya geldi.

Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da oynanan Süper Lig maçında Gençlerbirliği'ni 2-0 geriye düştükten sonra harika bir geri dönüşle 3-2 mağlup ederek 2. sıradaki yerini koruyan Galatasaray'ımız, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Eskişehirspor maçına çevirdi.

Başkan Ünal Aysal da dün Sarı-Kırmızılı kulüpte geleceği tartışılan İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile bir araya gelerek hem kendisine moral verdi hem de final maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı. Dosthane bir havada gerçekleşen buluşmada Başkan Ünal Aysal, "Bu kupa camiamız için çok önemli. Ligde çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşamadık. Süper Kupa'nın ardından Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek gerçekten bu sezon için iyi bir final olur. Olaya sadece bir kupa olarak bakmıyorum. Kazanacağımız Türkiye Kupası takımın geleceğine olan inancımızı da arttırır" dedi.

Desteklerinden ötürü Başkan Aysal'a teşekkür eden Roberto Mancini de "Galatasaray'ın nasıl bir kupa takımı olduğunu biliyorum. Tarihinde 19 final oynayıp 14'ünü kazanmışız. 15.'sini de umarım biz başarırız. Sıkıntılarla geçen bu sezonda kazanacağımız bu kupa hem benim hem de takım için harika olur. Tüm gücümüzü sahaya yansıtıp bu kupayı müzemize götüreceğimize inancım tam" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları