Sakatlar can sıkıyor

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena'da oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma ve açma - germe hareketleriyle başlayan antrenmanda kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin, antrenörümüz Claudio Taffarel eşliğinde çalıştı. Ana bölümde ise taktik idman gerçekleştirildi.
 
Daha sonra iki gruba ayrılan oyunculardan bir bölümü hücum organizasyonları üzerinde çalışırken, diğer grupta yer alanlar şut çalışması yaptılar.

Hakan Balta, tedavisinin ardından salonda çalıştı.Yekta Kurtuluş, salon ve saha çalışmalarına devam etti. Sol uyluk arka adalesinde zorlanma bulunan Çağlar Birinci'nin tedavisine başlandı.

2012 Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı ile 12 Şubat Pazar günü final maçına çıkacak olan Emmanuel Eboue, antrenmanda yer almadı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'deki antrenmanla tamamlayacak. Takımımız, daha sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girerek 11 Şubat Cumartesi günü oynanacak maçın saatini bekleyecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları