Sakatlardan haber var!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in sekizinci haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Hazırlıklarına milli oyuncularından yoksun şekilde devam eden takımımız, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma - germe hareketleri yaptı. Ardından dar alanda pas çalışmasına geçildi. Bu bölümde kaleciler Ufuk Ceylan ve Eray İşcan kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı.

SAKATLARDA SON DURUM


Fas Milli Takımı'nda dönen Nordin Amrabat ve sakatlığı geçen Hakan Balta, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Albert Riera ise idmanın bir bölümünde takımla yer aldı.

Burak Yılmaz ile Selçuk İnan ise tedavilerinin ardından salonda çalıştılar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını Salı günü saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları