Samatta için Fransa'dan flaş teklif

Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Mbwana Samatta'nın Fransa Ligi ekiplerinden Lille'in transfer radarına girdiği belirtildi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transferini istediği oyunculardan olan Mbwana Samatta için Fransa'dan Lille bir adım öne geçti.

La Gazzetta dello Sport'tan Nicolo Schira imzalı haberde bu yaz gönderdiği futbolculardan kasasını dolduran Lille, forvet pozisyonuna Samatta'yı istiyor.

Fransız ekibi, son olarak 20 yaşındaki forvet Rafael Leao'yu 30 milyon euroya Milan'a satmıştı. Nicolas Pepe için de 80 milyon euroyu alan Lille'in Samatta için Genk'in istediği 10-15 milyon euroda bir sıkıntı yaşamayacağı kaydedildi.

TRANSFERLERDE GAZA BASTILAR

Lille, son olarak Wolfsburg'dan Victor Osimhen'i 13 milyon euroya satın almıştı. Fransız ekibi, ayrıca Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı ile de ilgilenmeye devam ediyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in oldukça beğendiği Tanzanyalı golcünün Terim tarafından 6 aydır izlendiği iddia edilmişti. Öte yandan 'Hayalim Premier Lig' diyen Samatta için henüz Premier Lig'den bir teklif gelmedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları