Saray'da yangın var

Denizli'nin, "Hakem kıyım kıyım doğradı" demesi camiada tepki topladı. Muhalefet ayağa kalktı. Dursun Özbek'i vizyonu olmadığı için eleştiren eski başkanlar yönetimi devirmek için düğmeye bastı. Duygun Yarsuvat'ın yeniden başkan olması için çalışma başlatıldı.

Galatasaray alev alev yanıyor...

Sarı-Kırmızılı takımın şampiyonluk yarışından kopması zirvenin 9 puan gerisinde kalması camiada büyük tepkiye yol açtı.

Başkan Dursun Özbek'in Hamza Hamzaoğlu'nu göndermesinin ardından göreve getirdiği Mustafa Denizli'nin kötü gidişe "dur" diyememesi, Galatasaray'ın daha da kötüye gitmesi Sarı-Kırmızılılar'ı ayağa kaldırdı. 18 aylık sözleşme için 13.2 milyon TL'ye imza atan ve ligin en pahalı hocası konumuna gelen Denizli'nin "Hakem bizi kıyım kıyım doğradı" demesine tepki yağdı.

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında hiçbir şey yapmadığına Tolga'nın yerine oynayan genç kalecinin eline bir kaç kez top değdiğine dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, "Ligin en pahalı hocasının sığındığı bahaneye bakın" dediler

YÖNETİMİ DEVİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimine tepkili olan muhalefet de ayağa kalktı. Eski başkanlar Dursun Özbek yönetiminin vizyon sahibi olmadığı görüşünde birleştiler ve darbe hazırlığına başladılar. Özbek yönetiminin Grosskreutz skandalı kadın basket takımında çift pasaportlu Kizer krizi ve son olarak Alex'in söylemediği sözlerin Yıldırım'a cevap olarak kullanılmasının G.Saray'a yakışmadığı belirtildi.

SON 10 YILIN HESAPLARI TEK TEK İNCELENECEK

Hamza Hamzaoğlu'nun gönderiliş şekili ve neredeyse emekliye ayrılmış Denizli'nin göreve getirilmesi, bunun sonucunda G.Saray'ın lige havlu atması bardağı taşırdı. Galatasaray Yönetimi'nin önemli isimlerinden Fatih İşbecer'in de istifanın eşiğinde olduğu belirtildi. Muhalefet yönetimi devirdiği taktirde son 10 yılın mali hesaplarının incelemeye alınacağı ve kirli çamaşırların tek tek ortaya döküleceği konuşuluyor

DENİZLİ GELDİ ŞUT ORANI DÜŞTÜ

Ligin ilk 12 haftasında 16,0 şut ve 7,3 isabetli şut ortalaması yakalayan ve ligin en şut çeken takımı olan Galatasaray, Mustafa Denizli döneminde ortalamalarının gerisinde kaldı. Şut ortalaması 10'a ve isabetli şut ortalaması 5,7'ye gerileyen Galatasaray son 3 maçında bir galibiyet aldı.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları