Şaşırtan karar!

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Wesley Sneijder konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Oyuncunun teknik adamı, "Inter'de kal" dedi.

Galatasaray'da Wesley Sneijder konusunda verilecek olan karar merakla bekleniyor. Kadrosuna katacağı yıldız orta sahayı Şampiyonlar Ligi'nde de oynatmak isteyen sarı-kırmızılılar rotasını Brezilya'ya kırarken, Bernard ve Neves için talep edilen bonservis rakamları 10 - 15 milyon eurolara kadar ulaştı.

Sneijder ile ilgili transfer gelişmelerini duyururken, oyuncunun bonservisinin 8 milyon euro seviyesine kadar düştüğünü duyurmuştuk. Bu kez Hollandalı yıldızın teknik direktörü Andrea Stramaccioni'den sıcak bir açıklama geldi.

Sneijder ile her gün birebir transfer görüşmesi yapan ve onu takıma yeniden döndürmek isteyen Stramaccioni, oyuncusunu ikna etmeyi başaramadı. 'Gemileri yakan' ve Inter'den ayrılık kararı alan Hollandalı, çeşitli takımlarla kontak haline geçti.

Sneijder hakkında konuşan Inter'in teknik adamı, "Sneijder bilmeli ki bir oyuncu formayı hak ettiğinde ona veririm, tersi olursa da onu takımın dışında tutarım. Eminim ki Wesley beni buna tekrar inandıracaktır, onun forması zaten hazır" dedi.

28 yaşındaki futbolcunun transferi için en istekli takımların başında Schalke 04 ile Tottenham gösteriliyor. Tottenham iddilarını yalanlayan Sneijder, Schalke için bir yorumda bulunmamıştı.

İKİ SICAK AÇIKLAMA

Telegraaf'a konuşan Sneijder; "Herkesin için en iyi olanı benim bu ocak ayında tranfer olmam." diyen yldız oyuncu, transferin gerçekleşmemesi durumunda ise; "O halde ben de kalırım. 2015 sezonunun sonuna kadar Inter'le kontratım var." şeklinde konuştu.

Tottenham menajeri Villas-Boas ise Sneijder'le ilgili olarak; "Bu transfer döneminde herhangi bir gelişme olmayacak. Sneijder'le ilgilendiğimiz haberleri gerçeği yansıtmıyor, doğru değil." dedi.

SNEIJDER'E FİYAT BİÇTİLER! TIKLAYIN...
'ASLAN' ONU ARIYOR! TIKLAYIN...

İNANILMAZ BİR YILDIZ...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları