Savunmaya sürpriz bir isim...

Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile görüşme halinde olan ve deneyimli kaleciyi 'stepnede' tutan Galatasaray, stoper mevkii için ise gözünü bir Bosnalı'ya dikti.

Transfer çalışmalarını son sürat devam eden Galatasaray, öncelikli olarak kaleci ve stoper transferini tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı.

Kaleci transferi için Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile görüşme halinde olan ve deneyimli kaleciyi 'stepnede' tutan Galatasaray, stoper mevkii için ise gözünü bir Bosnalı'ya dikti.

Bosna basınında yer alan ve daha sonra Fransız basınına da taşınan haberlere göre; Galatasaray, Montpellier'in 30 yaşındaki Bosnalı stoperi Emir Spahic ile ilgileniyor.

Fatih Terim'in de transfere onay verdiği Bosnalı oyuncunun alternatif bir stoper olarak kadroya katılması ve kadro derinliğinin arttırılması açısından transfer edilmek istendiği belirtildi.

Eski Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze'nin de formasını giydiği Montpellier ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona erecek olan Emir Spahic ise konu hakkında herhangi bir açıklamaktan kaçındı. Bosna Hersek'in Arnavutluk ile oynayacağı EURO2012 Elemeleri maçı için kampta bulunan Spahiç, "Transferim hakkında konuşmak istemiyorum. Montpellier ile 2 yıllık bir sözleşmem daha var ve benimle ilgilenen kulüplerin ilk etapta kulübümle görüşmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fransız basını 30 yaşındaki Bosnalı stoper Emir Spahic'e 2.5 ile 3.5 milyon avro arasında bir teklif gelmesi halinde Montpellier'in bu transfere izin verebileceğini iddia etti.

2009 yılından bu yana Montpellier forması giyen Emir Spahic, savunmanın her alanında görev yapabiliyor. Asıl mevkii stoper olan Bosnalı oyuncu, Bosna Milli Takımı'nda zaman zaman ön libero ve sağ bek mevkiilerinde de forma giydi. 2003 yılından bu yana Bosna Milli Takımı'nın formasını giyen Spahic, çıktığı 48 maçta 2 de golün altına imza attı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları