Selçuk'tan Fener'e gönderme

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Selçuk İnan, Lazio maçı ve Süper Kupa'da oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan, İtalya'nın Lazio ekibi ile yarın İzmir'de oynayacakları özel karşılaşmanın, yeni sezon hazırlıkları açısından kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Geçen sezon Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan Selçuk İnan, Lazio ile güzel bir hazırlık maçı yapacaklarını dile getirerek, ''Ciddi bir rakiple ikinci sınavımız olacak. Sezona hazırlanmak adına bizim için önemli bir maç. Onun dışında uzun bir aradan sonra yine İzmirli futbolseverler ve İzmirli taraftarlarımızla buluşmak bizim için de ayrı bir heyecan olacak. Onlara güzel futbol izlettirmek istiyoruz, taraftara da buradan bizi yalnız bırakmamaları için rica ediyoruz ve desteklerini bekliyoruz. Umarım zevkli, güzel bir maç olacak'' dedi.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yaptıkları çalışmalara da değinen Selçuk İnan, ''Üç hafta geride kaldı ve her şey iyi gidiyor. Yavaş yavaş hazırlanıyoruz, hazırlık maçlarına kadar tamamen hazır olacağız. Lazio ve Fiorentina ile hazırlık maçlarımız var. Ondan sonra bildiğiniz gibi Süper Kupa maçımız var. Süper Kupa maçına kadar en iyi şekilde hazırlanıp, o kupayı da almak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları