Selim için teklif yok!

Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Konyaspor'un 21 yaşındaki Ümit Milli stoperi Selim Ay için asıl olarak Beşiktaş'ın devrede olduğu belirtildi.

Transfer döneminde temkinli davranan Beşiktaş ve Galatasaray, genç ve gelecek vaad eden futbolcuları incelemeye devam ediyor. Beşiktaş'ın Mayıs başında talip olduğu ve direkt oyuncunun kendisi ile temasa geçtiği Selim Ay için Galatasaray'ın da devrede girdiği iddiası gündemi bir anda ısıttı.

Ümit Milli Takım'da da forma giyen 21 yaşındaki Selim Ay'ın transferi için Galatasaray cephesinden Abdürrahim Albayrak, genç futbolcu için herhangi bir transfer girişimlerinin olmadığını dile getirdi. Albayrak'ın ardından bir açıklama da Konyaspor cephesinden geldi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, "Selim Ay için Galatasaray'dan bize gelen bir teklif olmadı. Bu konuda çıkan haberleri biz de basından okuduk. Selim için 20 gün önce Beşiktaş'tan oyuncuya bir teklif geldi ancak bu teklif de masada kaldı. Selim'in 2014 yılına kadar bizimle sözleşmesi var ve Konyaspor'dan ayrılma ihtimali çok zayıf. En azından 1 yıl daha bizimle kalması kendisine de büyük bir katkı sağlayacaktır" dedi.

2011-2012 sezonunun başında A2 Takımı'ndan Konyaspor A Takımı'na çıkan ve yeşil-beyazlı takımın bu sezon oynadığı tüm maçlarda forma giyen Selim Ay, Ümit Milli Takım'da ortaya koyduğu başarılı performansla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Galatasaray'ın Selim Ay'ın transferi için Konyaspor ile her konuda anlaşma sağladığı ve resmi imzaların bir hafta içerisinde atılacağı iddia edilmişti.

İŞTE İDDİA EDİLEN O HABER...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları