Semih, Elmander düşüşün nedeni...

Galatasaray'ın Medical Park Antalyaspor'la karşı karşıya geldiği karşılaşmanın ardından Johan Elmander ve Semih Kaya maç sonu yaptığı açıklamalarda aynı konuya değindi.

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Semih Kaya ve golcü oyuncusu Johan Elmander, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

LigTV mikrofonlarına konuşan sarı kırmızılı oyuncular yaptıkları açıklamada son karşılaşmalarda hücum anlamında yetersiz kaldıklarını belirtti. İlk olarak söz alan Semih Kaya, "Takımımızda kötü bir gidişat var görüldüğü üzere. Biz de bunu bir an önce değiştirmek istiyoruz. Oyunun bazı bölümlerinden etkisiz kaldık. Gol yollarında istediklerimizi yapamadık." ifadelerini kullanarak maçı değerlendirdi.

Semih'in ardından sözü alan Johan Elmander, "Semih'in dediğine katılıyorum. Galatasaray takımı olarak hücum anlamında etkisiziz diğer maçlara oranla. Ben de bir hücum oyuncusu olarak sorumluluğu kendimde görüyorum. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları