Semih formaya alıştı

Kayserispor karşılaşmasında ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan genç oyuncu Semih Kaya, Mersin İdman Yurdu maçında da formayı kağmayı başardı.

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, Kayserispor maçının ardından Mersin İdmanyurdu karşısında ilk 11'de Fatih Terim'in tercihi oldu.

Bu sezon ilk kez Kayserispor karşısında forma giyen ve ortaya koyduğu mücadele ile alkış alan Semih Kaya, performansının ödülü olarak Mersin İdmanyurdu maçına da ilk 11 içinde başladı.

Fatih Terim, Gökhan Zan'ın da sakatlığına rağmen, Semih'e ilk 11'de görev vererek, kart cezasını dolduran Servet Çetin'i yedekler arasında soyundurdu.

Yerinde müdahaleleriyle sık sık genç stoperi alkışlayan taraftarlar ise "Aman nazar değmesin” dedi. Terim de Semih'i övüp "Ocağımızdan yetişmiş Semih'i iyi oyunu nedeniyle kutluyorum. Servet ve Gökhan da önemli ama şu an Semih ve Ujfalusi iyi oynuyor. Kazanırsam mutlu olurum. Diğer gençlere de örnek olur. Daha öncekilere nasıl vermişsek, Semih'e de görev vermekten çekinmem” diye konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları