"Semih'ten bunu beklemiyorduk"

Galatasaray'ın yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan, sarı-kırmızılı takım hakkında birçok konu hakkında açıklamalarda bulunurken, Milan Baros hakkında ise üstü kapalı bir cevap verdi.

Galatasaray'ın yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan, sarı kırmızılı takımda gelecek yılların iskeletinin kurulduğunu söyledi.

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Gürcan, "Geride kalan haftalara baktığımız zaman Galatasaray, önümüzdeki yılların takım iskeletini kurmuş durumda geçen sene ile mukayese edersek gayet iyi bir performansı var. Zaman zaman tutukluk yaşayabiliriz; ancak bu gayet normal. Yeni bir takımız. Şu anda ligde olduğumuz yer,  istediğimiz nokta olmayabilir; ama lig sonunda istediğimiz yerde olacağımıza inanıyorum" dedi.

FATİH TERİM FLORYA'YI BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞTİRDİ


Celal Gürcan, "Takımın iyiye gidişinde Fatih Terim, çok büyük bir etken oldu. Demek ki Florya'yı baştan aşağıya değiştirdi. Biz yöneticiler olarak, Galatasaraylı olarak çok memnunuz, umarım daha da iyi olacak" diye konuştu.

SEMİH KAYA'DAN BÖYLESİNE BİR PERFORMANS BEKLEMİYORDUK

Altyapıdan gelen Semih Kaya'nın performansına da değinen Gürcan, "Birkaç haftadan bu yana Fatih hoca, Semih Kaya'dan bahsediyordu. 'Semih'i hazırlıyorum' diyordu. Nasıl bir performans göstereceğini bilmiyorduk; ancak merakla bekliyorduk.  İnanın böyle bir Semih Kaya olacağını biz de tahmin etmemiştik. Altyapıdan geliyor olması da çok hoşumuza gitti. Semih'in çıkışı taraftarı da heyecanlandıran bir gelişme oldu" dedi.

ŞU ANDA TRANSFERLE İLGİLİ BİR GELİŞME YOK

Celal Gürcan, transfer konusunda ise, "Şu anda teknik heyetimizin transferle ilgili bir raporu yok. Zaten takımımız yeni bir takım. Bu takımın oturması için en az 1 seneye ihtiyaç var. Bu süreçte bazı futbolcular gidebilir; bazıları gelebilir. Ancak şu anda kesinleşmiş hiçbir şey yok. Ama devre arasını bekliyoruz. Belki ligin sonunu bekleyeceğiz, belki de oyuncu alacağız. Şu anda ne söylesek askıda kalabilir. Beklemekte fayda var" ifadelerini kullandı.

BAROS ŞU ANDA BİZİM OYUNCUMUZ

Milan Baros, konusunda da açıklama yapan yönetim kurulu üyesi Gürcan, "Şu anda Milan Baros kadrosundadır. Şu anda kendisiyle devam ediyoruz. Umarım eski performansını yakalar hem Galatasaray hem de kendisi için iyi işler yapar. Bunun dışında hiçbir şey söyleyemem" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları