Senden önce, senden sonra...

Drogba öncesi 1.9 puan ortalaması tutturan G.Saray, Fildişili'yle 8 maçta, 6 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik aldı! Detaylar...

Drogba öncesi 1.9 puan ortalaması tutturan G.Saray, Fildişili golcüyle çıktığı 8 maçta, 6 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alırken, oranını 2.35’e kadar yükseltti.

G.Saray dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba’nın takıma katılmasının ardından sezonun ilk yarısına oranla çok daha başarılı bir performans sergiliyor. Öyle ki Fildişili futbolcunun sarı-kırmızılı formayı ilk kez giydiği Akhisar maçından önceki günkü Karabük maçına kadar G.Saray ligde 8 maça çıkarken, sadece 1 kez yenildi.

1 maç da beraberlikle tamamlanırken, Cimbom 6 galibiyet aldı. Bu seride 2.35 puan ortalaması tutturan sarı-kırmızılılar Drogba’dan önceki süreçte ise 21 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgiyle 1.9 puanlık ortalama yakalanmıştı.

Drogba'nın takıma katılmasının ardından G.Saray 8 maçta 15 kez ağları havalandırırken, yıldız futbolcu takımına 3 gol, 4 asist ve 4 de asist öncesi pasla katkı sağladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları