Sercan'dan 'Bursa' açıklaması

Bursaspor yönetim kurulunun kararıyla sezon başında Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım, Bursa'da yayın yapan yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetim kurulunun aldığı gönderme kararının ardından Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım, Bursa'da yayın yapan yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu.

3 milyon Euro ve Musa Çağıran'a karşılık İstanbul'a giden Sercan, ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Bu şekilde ayrılmak istemediğini belirten Sercan, "Böyle ayrılmak istemezdim. Bursaspor her zaman gönlümde ayrı bir yeri olacak. Bursaspor'da çok güzel günlerim geçti. Burada kimsenin hakkını ödeyemem. Ben her zaman Bursaspor'un bir taraftarı oldum ve öyle kalacağım. Bunu herkes çok iyi biliyor. Sercan, Sercan olduysa bu Bursaspor sayesindedir" diye konuştu.

"ALNIM AÇIK AYRILDIM"


Bir takım sorunlar yaşansa da alnı açık ayrıldığını ifade eden genç futbolcu, "Yeri geldi benim hakkımda çok şeyler söylendi. Çok eleştirildim. Ama kimsenin kalbini kırmadım. Sonuçta bana kızsalar bile Bursaspor camiası her zaman sahip çıktı. Şampiyonlukta emeğim olduğuna inanıyorum. Sonuçta taraftara bir şampiyonluk vererek ayrıldım. Artık yeni bir yol çizdim kendime. Kısmet böyleymiş" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları