Serhat Ulueren: "Hani verdiğin sözler!"

Vatan Gazetesi yazarlarından Serhat Ulueren, "Hani verdiğin sözler!" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olarak sarı-kırmızılı taraftarlarına yine büyük bir şok yaşattı.

Vatan Gazetesi yazarlarından Serhat Ulueren, "Hani verdiğin sözler!" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Takımdaki suçluların Selçuk, Sneijder, havalara giren Semih, Muslera, Yasin olduğunu söyledi

İŞTE O SÖZLER...

Tembelliğin tadını bir kez aldınız mı ne kadar uğraşırsan uğraş sonsuza dek bırakamazsınız... Ya da söz sizin ağzınızda olduğu sürece, sizin esirinizdir. Söz ağzınızdan çıktıktan sonra, siz onun esiri olursunuz. Tabii bu sözlerim Sayın Mustafa Denizli için...

Kendisini elbette severim, sayarım ama “Başarılı mıdır?” diyecek olursanız ‘Eskidendi’ derim ve bunu da şu sözle anlatırım; “Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı” sevgili hocam.

Zaman, tembel olan Denizli’yi daha da tembelleştirmiştir. G.Sa-ray’dan da, Milli Takım’dan da iyi tanırım Denizli’yi. Gerçekten ağır, ürkek, üşengeçtir, hastalık hastasıdır Denizli. İyi bir taktisyendir ama kendini yenileyememiştir. Teknolojiyi kabul etmemiş ve lügatına almamıştır. Hiçbir gence yatırım yapmamış, kimseyi parlatamamıştır.

Peki ya Denizli’nin göreve gelirken, Hamza Hamzaoğlu’nun gidişine sessiz kalanlar, ya da “Zaten Hamza mı bizi şampiyon yaptı, kupaları aldırdı. Biz sahada oynadık ve kupaları kazandık, Hamza başarıyı kendine maletti” diyen futbolculara ne diyeceğiz şimdi. Özellikle de bu sözleri sarf eden Selçuk’u görmezden, mi geleceğiz.

Sevgili Denizli, Avrupa’da rezil oldun. Üstelik taraftarını da sefil ettin. Ligde zaten yoktun ama haftalardır insanları kandırıyordun. Ne diyordun? ”Bizsiz bu yarış olmaz. F.Bahçe ve Beşiktaş tökezleyecek, bizim şansımız en az onlar kadar... Arkalarına baktıklarında bizi (G.Saray) görecekler ve korkacaklar...”

Ne oldu hocam?

Beşiktaş-F.Bahçe koptu gidiyor… Avrupa’da sıradan Lazio’ya direnç bile gösteremedin. Takım içinde gruplaşmalar had safhada. Yerlilere, ”Maç başına ücret kalktı, prim de yok” diyorsun ama yabancılara söz edemiyorsun.

ÜÇE BEŞE BAKMADAN!

Elbette tek suçlu Denizli değil. Parayı kapıp tüyen, gruplaşmaları başlatan Selçuk, Sneijder, havalara giren Semih, Muslera, Yasin ve diğerleri de suçludur. Melo gitti takım havasını kaybetti. Acı ama gerçek, bana göre ahlaksız futbolcu Melo öyle ya da böyle bu takımı ayakta tutuyormuş, hırslandırıyormuş, enerji pompalıyormuş. Sonrasında Hamza gitti, gerçek su üstüne çıktı…

Dün akşamki maçı izleyeceğime amatör küme maçını izlemeyi tercih ederdim. Hiç değilse amatör kümede büyük heyecan oluyor, gol pozisyonları görebiliyorsun.

Bu takım nasıl ayağa kalkar?

Denizli ile acele görüşüp üçe, beşe bakmadan anlaşıp yarın göndereceksin. Selçuk, Yasin ve Sabri’yi kadro dışı bırakıp sezon sonunda göndereceksin. Sneijder ve Muslera’da para indirimine gideceksin, kabul etmezlerse satış listesine koyacaksın. Ve başarıya aç, isimli-isimsiz oyuncular transfer edeceksin. Yönetim mi? Ortada zaten yönetemeyen bir yönetim olduğuna göre onlar da bırakıp gitmeli mertçe...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları