Şike sorusu yok!

Galatasaray Spor Külübü Eski Başkanı Adnan Polat, ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Polat bir de açıklama yaptı.

Çeşitli basın yayın organları tarafından Galatasaray'ın şike ve teşvik operasyonu kapsamında düzenlenen soruşturmaya dahil edilme çabası havada kaldı.

Dün akşam saatlerinde 'tanık' olarak bilgisine başvurulan ve İstanbul Emniyeti'nde ifade veren Bülent Tulun, ifadesinin ardından özel arabasıyla emniyetten ayrılmıştı.

Tulun'un emniyetteki ifadesinin ardından gözler Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat'a çevrilmişti. Polat, bugün öğlen saatlerinden beklendiği üzere İstanbul Emniyeti'ne giderek ifade verdi.

Polat, kısa süren ifade sürecinin ardından yaptığı açıklamada şike soruşturması ile ilgili herhangi bir sorunun kendisine iletilmediğini söyledi.

Söz konusu mektup hakkında konuşan Polat, "Emniyette şike soruşturması ile ilgili herhangi bir soru sorulmadı. Söz konusu mektubun varlığından da dün haberim oldu. Mektupla ilgili bazı sorular soruldu ve onları yanıtladı, bu yönde de bir ifadem oldu" dedi.






Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları