Sivasspor'un Galatasaray'a attığı gol iptal! İşte o pozisyon
Demir Grup Sivasspor'un Galatasaray'a attığı gol iptal edildi. Pozisyon sosyal medyada çok konuşuldu.
Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'un Galatasaray ile oynadığı maçın ikinci yarısında attığı gol iptal edildi.
Demir Grup Sivasspor, serbest vuruş sonrasında Galatasaray ceza sahasında yaşanan karambolün ardından Fredrik Ulvestad topu ağlara gönderdi. Fernando Muslera ve sarı-kırmızılı futbolcular pozisyona itiraz etti.
Orta hakem Erkan Özdamar, VAR hakemi Özgüç Türkalp ile görüştükten sonra monitöre giderek pozisyonu izledi. İlk olarak Erkan Özdamar'ın, Victor Nelsson'a faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal ettiği konuşuldu. Maçın ardından bu golün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği öne sürüldü ama konuyla ilgili net bir bilgiye ulaşılamadı.
Gol iptaline Denir Grup Sivasspor cephesi tepki gösterdi. Sivasspor yardımcı antrenörü Zafer Özgültekin, itirazları sebebiyle sarı kart gördü.
Öte yandan iptal edilen bu gol, maçla ilgili olarak sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.