"Skandal" avukattan açıklama!

Daha önce kulüpte çalışan ancak daha sonra iş aktine son verilen Av. Ayşegül Egemen, iddiaların yalan olduğunu ve iç çekişmeye kurban gittiğini söyledi.

Bir dönem Galatasaray'da görev yapan Av. Ayşegül Egemen, vekilleri Av. Yılmaz Aboşoğlu ve Reşit Şimşek vasıtasıyla bir düzeltme yazısı gönderdi.

Av. Egemen, gönderdiği düzeltme yazısında şu ifadelere yer verdi:

“8 Aralık 2012-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Galatasaray Spor Kulübü ve bağlı tüm iştirak şirketlerinin Hukuk İşleri Bölüm Yöneticisi olarak görev yapmış olan Müvekkil hakkında, muhtemelen Galatasaray Cemiyeti’ndeki iç çekişmelerden kaynaklanan ve bu amaca yönelik iş akdinin feshine haklı sebep oluşturmak maksadıyla yapıldığını düşündüğümüz haberlerle müvekkilin kişilik hakları rencide edilmektedir. Somut delile dayanmayan iddialarla ilgili olarak; Müvekkilin iş başvurusundaki CV ve Öğrenim Belgeleri incelendiğinde yanıltıcı bir durumun olmadığı; Bahsi geçen Hastane kayıtları incelendiğinde müvekkilin adı geçen hastanede tedavi gördüğü; İddia edilen Gaziosmanpaşa İlçesindeki Banka şubesinde müvekkilin hiçbir hesabının olmadığı; Müvekkilin hesabına aktarıldığı belirtilen paraların, iddia edilen miktarda olmadığı gibi, bahsi geçen paraların yöneticilerin bilgisi dahilinde aktarıldığı ve aynı şekilde yöneticilerin bilgisi dahilinde gerekli yerlere harcandığı; Bu şekliyle gerçekte bir usülsüzlüğün bulunmadığı açıkça anlaşılacaktır. İç çekişmelere müvekkilin adının karıştırılmasından ve hesaplaşmalara alet edilmesinden duymuş olduğu üzüntüyü belirtir; Müvekkilin bahsi geçen harcamalarla ilgili ayrıntılı beyanları ve olayın gerçek yönlerini gerektiğinde ilgili adli makamlar huzurunda da ifade edeceğini, Düzeltme ve açıklama olarak bildiririz.”

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları