Sneijder bomba gibi

Shewsbury Town maçında 23 dakika sahada kalan ve bir de gol atan Sneijder, sezon öncesi iyi sinyaller verdi.

WEBASLAN - Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, 1 gol attığı ve sarı-kırmızılı takımın 3-0 kazandığı Shewsbury Town maçında sezon öncesi iyi sinyaller verdi.

Wesley Sneijder, 67. dakikada oyuna girdiği karşılaşmanın 87. dakikasında bir de gol atma başarısı gösterirken, golün oluştuğu pozisyonu da orta sahada hazırlayan ilk isimdi.

Sezonun henüz çok başı olmasına rağmen 23 dakika sahada kalan Hollandalı oyuncu, sergilediği futbol, attığı kısa ve yerinde paslarla Fatih Terim için iyi sinyaller verdi.

Hollandalı yıldız, maçtaki performansı kadar maç sonu yaptığı açıklamalarla da yeni sezona hem takımın hem de kendinin ne kadar hazır ve istekli olduklarını da ifade etti. Sneijder, maç sonrasındaki açıklamalarında hedeflerinin 4. yıldızı takmak olduğunu belirtirken, Şampiyonlar Ligi'nde de ilk 4'te yer almak istediklerini ifade etti.

GERÇEK SNEIJDER GELİYOR !

Devre arası transfer döneminde Inter'den Galatasaray'a transfer olan Sneijder, İtalyan ekibinde sakatlıklar nedeniyle çok fazla forma şansı bulamamıştı.

Galatasaray'a gelmesinin ardından daha fazla oynamaya başlayan ve her geçen hafta fiziki gücünü arttıran Hollandalı isim, son birkaç haftayı da sakatlıklar nedeniyle takımından ayrı kapamıştı. Sezonun sona ermesinin ardından Hollanda Milli Takım kampında ve tatilini geçirdiği Ibiza'da da çalışmalarını sürdüren yıldız isim, bu sezon daha farklı olacağının sinyallerini hem sahada hem de açıklamalarında belirtti.

Scott Piri ile özel çalışma programları da uygulayan oyuncu, bu sezon istediği fizik gücüne ulaşıp, taraftara gerçek Sneijder'i de izleteceğini önceki gün yaptığı açıklamalarında dile getirdi.

ASIL PROVALAR EMIRATES CUP'TA

Fatih Terim tarafından Shewsbury Town maçında sadece 23 dakika şans bulan Hollandalı oyuncu için asıl prova sahnesi, Arsenal'in düzenlediği Emirates Cup maçları olacak.

3 - 4 Ağustos tarihlerinde Londra'da Emirates Cup'ta Porto ve Arsenal ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Fatih Terim de asıl kafasında düşündüğü kadroyu ve 10 numara görevini vereceği Wesley Sneijder'i denemeye hazırlanıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları