Sneijder gitmek istemiyor ama...

Sezon açılışına gelmeyen, Galatasaray yönetimi tarafından kesilen 2.3 milyon Euro'luk cezayla sarsılan Wesley Sneijder'in, artık Galatasaray'a dönmesinin mümkün olmadığı belirtiliyor.

Galatasaray ile Wesley Sneijder'in yolları ayrılmak üzere...

1 Temmuz'daki sezon açılışına gelmeyen ve oğlunun vaftiz törenini gerekçe gösteren Hollandalı Wesley Sneijder'e, Galatasaray yönetimi tarafından 2.3 milyon Euro'luk tarihi bir ceza kesilmişti.

Geçen sezon gördüğü sarı kartları öne sürerek bu cezayı kesen Galatasaray yönetiminin hamlesi, Wesley Sneijder'in gemileri tamamen yakmasına sebep oldu. Kulübe yakın kaynaklar, artık Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in Galatasaray formasını giymesinin mümkün olmadığını belirtiyor.

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers'in de, Milan, Inter ve Everton kulüpleriyle transfer görüşmeleri yaptığı ifade ediliyor. Özellikle Milan'ın, bu transferi bitirme aşamasına getirdiği, iddialar arasında...

32 yaşındaki Wesley Sneijder'in 7.5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunuyor.

GİTMEK AKLINDA YOKTU AMA...

Wesley Sneijder'in yakın çevresi, "Yönetimden bayram sonrasına kadar izin almıştı. Bunu bile bile onu sorunlu futbolcu gibi gösteriyorlar" demişti. Tüm bu süreç, normalde İstanbul'dan kopmayı hiç düşünmeyen Hollandalı'nın keyfini fena halde kaçırdı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları