Sneijder: "Gol atmak değil, kazanmak"

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Galatasaray, Shrewsbury Town ile karşı karşıya geldi. Maçta 3. ve son golü atan Wesley Sneijder maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

İngiltere'de kamp yapan Galatasaray'ın Shrewsbury Town ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna girerek takımın üçüncü golüne imza atan Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sneijder, karşılaşmada iyi bir performans gösterdiklerini söylerken gol atmanın değil, kazanmanın daha önemli olduğunu söyledi.

Hollandalı yıldız maç sonu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Çok iyi bir hazırlık sureci geçirdik, tempoyu arttırarak daha iyi bir yere gelebileceğimizi düşünüyorum. Şampiyonlar liginde oynamak cok önemli. Geçtiğimiz sezonorada neler yapabilceğimizi gösterdik. Bu sene son 4'e kalabilecek güçteyiz. Kazanmaktan başka hiç bir düşüncemiz yok. Bu sezon ligde şampiyon olmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Hedefimiz bu senede şampiyon olmak ve 4. yıldızı takmak. Burada çok sıcak bir hava olmadıgından dolayı çok şanslıyız. Tesisler çok iyi. Böyle maçlarda gol atmak önemli degil, önemli olan bu karşılaşmalarda iyi bir performans ortaya koymak." dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları