'Sol'a çare yok!

Fluminense'de forma giyen Carlinhos için yoğun çaba sarfeden ancak bir türlü sonunu getiremeyen Galatasaray'da yaşanacak olan gelişmeler merak ediliyor...

Transfere 61 milyon Euro harcayan Cimbom, sol beke alternatif bulamadı. Hakan ile Çağlar yine G.Saray'ın soldaki isimleri olarak yola devam edecek.

Bu sezon transferin en hareketli takımı tartışmasız G.Saray'dı. Melo ve Umut'u kiralık olarak kadrosuna katan sarı-kırmızılılar Burak Yılmaz, Dany, Cris, Hamit Altıntop, Nordin Amrabat ve Furkan Özçal'ı transfer ederken kanayan yara olan sol beke ise yine alternatif bir oyuncu alınamadı.

Fluminense'de forma giyen Carlinhos için yoğun çaba sarfeden ancak bir türlü sonunu getiremeyen Cimbom, yine Hakan Balta'ya yardımcı olacak bir isim bulamadı. Kadronun en zayıf yönü olarak gösterilen sol bekte oyuncu yokluğunda Albert Riera'yı bile alternatif olarak kullanmayı düşünen teknik direktör Fatih Terim, Çağlar'ı ise yine de düşünmüyor.

RIERA GÖREVE

61 milyon Euro yatırım yapan Aslan, sol bek bölgesinde ara transfer dönemine kadar yine eldeki oyuncularla devam edecek. Özellikle Baros ve Riera'nın elden çıkarılması halinde ise ocakta sol bek transferine yoğunlaşılacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları