Son dakika açıklaması!

Bursaspor'un oyuncusu Ozan İpek'in Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyordu. Menajeri konuştu...

Bursaspor'un oyuncusu Ozan İpek'in Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı yönünde çıkan haberlere jet hızıyla yalanlama geldi. Oyuncunun menajeri, "Biz de hayretle takip ediyoruz" dedi.

Bursaspor'un yetenekli sol açığı Ozan İpek'in Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı yönünde çıkan haberlere oyuncunun menajeri Engin Kırkpınar'dan açıklama geldi.

Bir televizyon kanalının son dakika gelişmesi olarak verdiği haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kırkpınar, "Televizyonda son dakika olarak yayınlanan 'Ozan Galatasaray ile anlaştı' haberlerini biz de hayretle takip ediyoruz. Böyle bir anlaşmadan oyuncunun menajeri olarak bir bilgimiz yoktur. Bizim tarafımızdan da herhangi bir girişim yoktur" dedi.

GALATASARAY DA YALANLADI

Ozan İpek'in menajerinin ardından Galatasaray Kulübü de bu transfer iddiası üzerine resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Ozan İpek ile ilgili herhangi bir girişimin olmadığı belirtildi.

İşte Galatasaray Kulübü'nün açıklaması...


"Bugün Lig TV haber bültenlerinde ve internet sitesinde "Ozan Tamam" başlığı ile yayınlanan haberde yer alan transfer iddiaları gerçek dışıdır.

Bursaspor oyuncusu Ozan İpek ile anlaşıldığı ve transferin bu hafta içinde gerçekleşeceği iddiaları birer hayal ürününden ibarettir.

Haberde adı geçen Ozan İpek'le ilgili kulubümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır.

Taraftarlarımızı; resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları